Jon Olsson har en minst sagt bra smak då det gäller bilar, hans senaste projekt överträffar våra förväntningar ännu en gång. Det handlar alltså om en Lamborghini Huracan som är så optimerad att den från 100-200 km/h är i klass med Bugatti Veyron. Vi som följer Jon Olssons Vlog på YouTube har längtat i månader på att få se resultatet och äntligen har Jon släppt bilder samt en film på sin kära Lambo. I filmen ser man hur han och kameramannen Marcus hämtar bilen i Schweiz och kör den minst sagt friskt till Italien. Vi hoppas på att i nästa Vlog få höra lite siffror samt få se Jon ta bilen till sin gräns (om den nu har någon gräns).

Jon Olsson har länge varit välkänd inom bilvärlden med sina hårt modifierade bilar som fått oss bilfantaster gå i taket av lycka.

Senaste bilen innan denna var en Audi RS6 DTM, en Audi RS6 med ett bodykit av kolfiber som Stertmann i Stockholm kramat ur hela 1000 fullblodshästar. Jon sålde senare bilen som kort därefter blev stulen från sin nye ägare och senare uppbränd. Sedan denna tragedi har motorvärlden väntat med spänning på nästa spektakulära bil.

Nu är den här, med besked.